Yhtiökokoukset (Annual General Meetings, AGM) ovat tärkeitä sijoittajasuhdetapahtumia sekä osakkeenomistajille että yrityksille. Ne mahdollistavat osakkeenomistajille oikeuksiensa käyttämisen, mielipiteidensä ilmaisemisen ja yrityksen päätöksiin vaikuttamisen. Ne myös tarjoavat yrityksille tilaisuuden viestiä visiotaan ja strategiaansa osakkeenomistajille ja sidosryhmille.

Henri Antikainen, Sales and Relationship Manager, Euroclear Finland
Henri Antikainen, Sales and Relationship Manager, Euroclear Finland

Euroclear Finland tarjoaa kattavat yhtiökokouspalvelut

Euroclearin yhtiökokouspalvelut varmistavat sujuvan ja tehokkaan päätöksenteon. Palvelumme kattavat kaiken yhtiökokouksen järjestämisestä loppuraportointiin, ja mukautamme ne asiakkaan tarpeiden mukaan. Näin varmistamme saumattoman kokemuksen kaikille osapuolille.

Euroclearilla on 30 vuoden kokemus yhtiökokouspalveluiden järjestämisestä Suomessa. Viimeisten viiden vuoden aikana olemme keskittyneet yhä enemmän hybridien ja verkkoyhtiökokousten tarjoamiseen. Uskomme, että sijoittajasuhdetapahtumien järjestäminen hybridinä ja verkkotapahtumina vahvistuu perinteisten kokousten rinnalla.

“Yhden luukun periaatteemme takaa, että asiakkaat saavat kaiken tarvittavan onnistuneeseen yhtiökokoukseen,” kertoo Henri Antikainen, uusi Sales and Relationship Manager.

”Meiltä saat kaikki kokouspalvelut yhdestä paikasta, ilman monimutkaisia valintoja. Kun valitset yhtiökokouspakettimme, oma yhteyshenkilösi hoitaa kaikki kokouksen elementit, varmistaen saumattoman ja stressittömän kokemuksen. Voit luottaa kurinalaiseen lähestymistapaamme ja vankkaan kokemukseemme, joka erottaa meidät kilpailijoista.” 

Euroclear Finlandin yhtiökokouspalvelut tarjoavat yrityksille luotettavan ja tehokkaan tavan hallinnoida yhtiökokouksia. Palvelumme on suunniteltu vastaamaan sekä kotimaisten että ulkomaisten osakkeenomistajien tarpeisiin, ja ne noudattavat kansainvälisiä standardeja. Ota yhteyttä ja varmista yrityksesi yhtiökokouksen onnistuminen Euroclear Finlandin avulla.
 

Ollaan pian yhteyksissä!
Henri Antikainen
Sales and Relationship Manager
henri.antikainen(at)euroclear.com
// commercial.finland(at)euroclear.com


30/09/2024

Euroclear Finlandin yhtiökokouspalvelut – tehokkuutta ja luotettavuutta yrityksille

Euroclear Finland tarjoaa kattavat ja luotettavat yhtiökokouspalvelut, jotka tukevat yrityksesi päätöksentekoa ja varmistavat sujuvan prosessin. Tutustu palveluihimme ja varmista yhtiökokouksesi onnistuminen.

Lue koko artikkeli yhtiökokouspalveluista
16/04/2024

Virtuaalinen yhtiökokous on edelläkävijän valinta

Citycon valitsi virtuaalisen yhtiökokouksen jo kolmannen kerran peräkkäin. Päätös heijastaa yhtiön sitoutumista jatkuvaan kehitykseen, tehokkuuteen ja innovaatioon. Palvelun toimittajaksi Citycon valitsi Euroclear Finlandin.

Lue lisää

Kuinka valmistautua yhtiökokouskauteen?
Ollaan yhteydessä ja jutellaan kuinka voisimme olla avuksi:
commercial.finland(at)euroclear.com

Osakeyhtiön varsinainen yhtiökokous lyhyesti

  • Yhtiökokous tarkoittaa kaikkien osakkeenomistajien kutsumista päättämään tietyistä kokouskutsussa erikseen määritellyistä asioista.
  • Osakeyhtiölaissa säädetään varsinaisen yhtiökokouksen päätettäviksi kuuluvista asioista.
  • Jokaisella osakkeenomistajalla on omistamiensa osakkeiden mukainen määrä ääniä käytettävänään.
  • Osakeyhtiön varsinainen yhtiökokous on järjestettävä kuuden kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä. 
  • Osakkeenomistajat käyttävät päätösvaltaansa yhtiökokouksessa.
  • Hallitus kutsuu yhtiökokouksen koolle.