Arno Illukka, Euroclear Finland.

Aurinko helli juoksijoita Töölönlahdella viime viikon perjantaina 17.5., kun Suomen suurin yritysliikuntatapahtuma Edenred Yritysmaratonviesti starttasi. Euroclear Finland osallistui juoksutapahtumaan kolmen joukkueen voimin. 

“Tämä on meillä Euroclearissa ikään kuin jo perinne osallistua. Tällä kertaa meillä oli tapahtumassa yksi kilpajoukkue ja kaksi rennommin kilpailuun suhtautunutta joukkuetta. Olen ollut itse ainakin kuudesti mukana. Parasta tässä on juokseminen hyvän asian puolesta ja tietenkin pieni kisahengen nostatus kollegoiden ja muiden yritysten juoksijoiden kesken. Yksi juoksijoista kommentoi, että tämä on paras tapahtuma nostattamaan yhteishenkeä työpaikalla,” kertoo Arno Illukka, Head of Technology Solutions, Euroclear Finland. 

Yritysmaraton kerää ihmisiä yhteen hyvän asian puolesta

Euroclear Finlandin juoksijoita.

Laura Leppähaara, Product Manager, Euroclear Finland: 

“Yritysmaraton on yhteisöllinen, matalan kynnyksen tapahtuma, jossa parasta on tehdä yhdessä hyvää. Muodostamme joukkueemme aina yli tiimi- ja osastorajojen, jolloin pääsemme tutustumaan kollegoihin, joiden kanssa emme tee joka päivä töitä. Ihmiset ovat iloisella mielellä ja silti pääsee halutessaan kisafiilikseen, sekä ylittämään itsensä.”  

Yritysmaratonviestin järjestää nykyään Suomen Olympiakomitean liiketoimintayksikkö yhteistyössä tapahtuman yhteistyökumppanien kanssa. Tavoitteena on tuottaa hyvänmielen juoksutapahtuma, jossa yhteisöllisyys ja liikkuminen ovat keskiössä. Viestissä joukkueet kiertävät Töölönlahden reittiä yhteensä noin maratonin verran kolmessa eri sarjassa.    

Osallistumalla yritysmaratonin joukkueet tukevat lasten liikuntaa. Keräystuotot ohjataan urheiluseuroille ja yhdistyksille. Tavoitteena on taata kaikille lapsille mahdollisuus harrastaa. 

Tutustu tapahtumaan: Yritysmaratonviesti - Lasten liikunnan hyväksi 

Lisätietoja: 

efi.communications(at)euroclear.com